Γωγώ Φουντούκη

Η Γωγώ Φουντούκη είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Το μεγάλο ενδιαφέρον της γύρω από τις εναλλακτικές μορφές παρέμβασης και θεραπείας, την προσανατόλισε στην επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος: Θεραπευτικός Σχεδιασμός σε Μονόδρομο Καθρέφτη, εντάσσοντάς την πια στην κλινική της πράξη.
Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπείας σε παιδιά και ενήλικες τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η θέληση της, να ασχοληθεί κυρίως με τα παιδιά την οδήγησε στο να εξειδικευτεί ακόμη περισσότερο στην Ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων, καθώς και στο να ολοκληρώσει το πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Όμως, το ενδιαφέρον της για νέες μορφές θεραπείας την οδήγησε στην ενασχόληση της με το Messy & Sensory Play και την εκπαίδευση της γύρω από αυτήν την πολυσυζητμένη μέθοδο, στον Πολυχώρο Ψυχικής Υγείας Πρόληψης και Θεραπείας ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ. 

Το κοινό της όραμα με το ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ, αλλά και το Messy Play την οδήγησαν σε επίσημη συνεργασία με το ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ, ούσα πλέον επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου, με άμεσα σχέδια την δημιουργία του δικού της Πολυχώρου Ψυχικής Υγείας Πρόληψης και Θεραπείας ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ, Sensory & Messy Play, franchise στη Δυτική Θεσσαλονίκη.